Wellness

Gostom, ki prenočujejo nudimo manjši wellness, ki vključuje tri savne (infrardečo, finsko, turško) in mini fitnes. Med vikendi pa je (so) ob predhodni najavi možne tudi masaže hinin, ki so na voljo hotelskim gostom in prav tako ostalim gostom.

Masaže

Izboljšali in poživili bomo vaš krvni in limfni obtok. S tem bomo izboljšali prehrano v vseh tkivih. Pospešili bomo odstranjevanje metabolnih produktov iz mišic in tkiv. Poživili bomo centralno in periferno živčevje, povečali bomo delovno sposobnost mišic in regeneracijo tkiv, povečali bomo elastičnost, vitalnost in odpornost kože, lajšali bomo bolečino v  križu, vratu, mišicah in sklepih. Poskrbeli bomo za odlično počutje in prijetno sprostitev. Masaže izvaja izkušen profesionalni maser z dolgoletnimi izkušnjami. Pošljite povpraševanje, ne bo vam žal.

Oddajte povpraševanje

    Morebitna dodatna vprašanja ali opombe

    Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.