Teambuildingi in konference

Rezervacija sejnih sob

Celo leto nudimo teambuildinge, razpolagamo z dvema prostoroma, sejna sobo za do 25 oseb in prostor za do 70 oseb. Povsod je na razpolago WI-FI, projektor, piši briši table. Uporaba prostora je brezplačna, če pri nas koristite gostinske turistične usluge.

Poroke in praznovanja

Obred in pogostitev

Kar nekaj porok smo že izvedli in izjave mladoporočencev, da je bilo še bolje, kot smo obljubili, pomeni, da se za ta najbolj romantičen dan v življenju še posebej potrudimo. Razvajali vas bomo v odlični kulinariki, ter pripravljeni smo izpolniti vsako vašo željo. Možen je tudi civilni obred.

Pikniki

V naravi ob dobri hrani

Od pomladi do jeseni vas vabimo na piknike. Za družbe od 10 do 200 oseb organiziramo piknike. Klasični pikniki kot na primer mešano meso na žaru, zelenjava na žaru, različne solate, priloge. Morske piknike kot na primer orade, brancini, kalamari na žaru, ocvrti kalamari, blitva s krompirjem. Ali pa obojega po malo. pošljite povpraševanje pa se vam bomo prilagodili. Poletje je najlepše na Rakitni. Ni vroče, edinstven zrak in kaj je lepšega, če po aktivnem dnevu zvečer ob prijetnem hladu poješ slastno večerjo z dobro pijačo, prijetnim kraft janternem temnim pivom Medved ali osvežilnim kraft pale ale svetlim pivom Srna.

Oddajte povpraševanje

    Morebitna dodatna vprašanja ali opombe

    Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.