Restavracija

OBRATOVALNI ČAS
PONEDELJEK in TOREK = ZAPRTO!

SREDA in ČETRTEK
od 9 h do 19 h

PETEK, SOBOTA, NEDELJA

od 9 h do 20 h
ODPRTA

RESTAVRACIJA JEZERO

Hotel Rakitna ima dve restavraciji. Zgornja restavracija s prekrasno zunanjo teraso je namenjena za zaključene družbe, za praznovanja, teambuildinge, poroke. Notranji del restavracije je primeren za 70 oseb, zunanji del restavracije pa za 40 oseb, skupaj 110 sedišč. Strežemo vse vrste hrane po predhodnem naročilu in željami gostov. RAKIŠKI LONEC ( recept ga. Mete) je že znan naokoli, prihaja pa RAKIŠKI KLOBUK, kulinarično doživetje.–>Fotke povejo marsikaj, po predhodni rezervaciji, pa boste lahko sami doživeli  slow food družinsko doživetje!

Pizzerija

Pice pečemo za vikende in praznike

Spodnja restavracija je odprtega tipa in deluje po delovnem času glede na letni čas. Notranji del restavracije vsebuje picerijo (50 sedišč) in lovsko sobo (20 sedišč) ter ogromen zunanji gostinski vrt (več kot 200 sedišč). V piceriji s krušno pečjo se pečejo slastne pice ob vikendih in praznikih. Nudimo hrano po dnevni ponudbi, vedno nekaj na žlico, glavne jedi, solate in čudovite domače sladice, kot na primer jabolčni štrudelj in gibanico. Zaželjene so predhodne rezervacije. Po želji gostov prilagodimo tudi delovni čas.

Oddajte povpraševanje

    Morebitna dodatna vprašanja ali opombe

    Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.