Aktivnosti

Vodni športi

Slovenska obala je sicer zelo kratka, vendar pa ponuja veliko možnosti za uživanje na morju. Široka izbira aktivnosti vključuje potapljanje, jadranje, veslanje, supanje, ribolov, kajtanje in še in še. Odkrivajte čarobnost slovenske obale v vodi in pod vodo.

www.portoroz.si/si/dozivi/aktivnosti/vodni-sporti

Kolesarjenje

Portorož z okolico ponuja neomejene možnosti na številnih označenih kolesarskih poteh za nezahtevne ali bolj zahtevne kolesarske navdušence. Na izlet se lahko odpravite z lastnim kolesom ali pa si ga izposodite v enem od številnih izposojevalnic koles. Posebno doživetje je kolesarski izlet po Parenzani – gre za 130km dolgo urejeno kolesarsko pot, ki poteka med Trstom in Porečom, drugače pa si lahko izberete atraktivne kolesarske poti v okolici Portoroža.

www.portoroz.si/si/dozivi/aktivnosti/kolesarjenje

Pohodništvo

Portorož ponuja čudovite krožne poti, ki vas bodo popeljale skozi Piran, Lucijo, Sečo, Strunjan in ostale okoliške kraje. Sprehodi po tipični istrski pokrajini vam bo pričaral Istro, kot je še niste spoznali; tiho, zeleno, nedotaknjeno. Na sprehode se lahko podate sami ali pa si za to najamete izkušene vodnike, ki vas bodo popeljali v neodkrite bisere slovenske istre. Odkrivajte čare slovenske obale iz kopna in po napornem sprehodu se osvežite v čudovitem morju.

www.portoroz.si/si/dozivi/aktivnosti/pohodnistvo

Izleti

Portorož s bližnjo in daljno okolico je pravi raj za vse ljubitelje izletov v odkrite in nekoliko manj odkrite bisere Slovenije. Poleg tradicionalnih izletov (Postojnska jama, Škocjanske jame itd.) je v bližini Portoroža potrebno obiskati krajinski park Sečovljske soline, krajinski park Strunjan, Hrastovlje, staro mestno jedro Pirana ali pa se prepustiti čarobnosti istrskih vasi z značilno arhitekturo.

www.portoroz.si/si/dozivi/aktivnosti/izleti

Oddajte povpraševanje

    Morebitna dodatna vprašanja ali opombe

    Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.